Home  Contact
Banner
 
 
 
 

IFI vitrines

Sinds 2015 is Verschuure Koudetechniek dealer/importeur voor de IFI vitrines uit Italië. Met ijsvitrines van IFI presenteert u het lekkerste Italiaanse ijs. Door de presentatie in deze vitrines kunt u zich onderscheiden als (Italiaanse) ijsbereider.

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en keuzes in de diverse soorten vitrines neem dan contact met ons op. Ook kunt u vast een kijkje nemen op de website van IFI (www.ifi.it).

Dhr. Johan Rikken van de firma ijstotaal(www.ijstotaal.nl) werkt met ons samen. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van vitrines en de deskundighied van Verschuure Koudetechniek in het monteren/uitbouwen van de vitrines zorgt ervoor dat uw vitrines worden geleverd naar uw specifieke wensen en behoeften. U kunt bij ons terecht voor een enkele vitrine maar ook voor een compleet ingerichte ijssalon.

 

Bent u geïnteresseerd in een gebruikte vitrine komt dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, hier hebben wij dikwijls gebruikte vitrines staan.

Momenteel hebben wij in onze showroom 2 soorten coolboxen staan in het grijs en bruin hierin kan men 2 tubs plaatsen met eventueel een bijbehorend karretje. Deze kan men gebruiken als mobiele ijscokar.