IJsvitrines

Het installeren en onderhouden van koelinstallaties in ijssalons is een van de specialiteiten van Verschuure Koudetechniek.

De volledige aanleg van de installatie en het inregelen is bij ons in goede handen. De installatie wordt in de moderne en geavanceerde werkplaats volledig geassembleerd en afgeperst en daarna ter plekke geïnstalleerd. Dit vereist veel kennis en ervaring, omdat de temperatuur van een koelinstallatie in een ijssalon nauw luistert. De temperatuur mag niet te laag zijn, maar ook niet te hoog, zodat het ijs goed schepbaar blijft.

Normaal gesproken hebben dergelijke koelinstallaties ingebouwde compressoren. Tegenwoordig wordt er steeds meer gewerkt met koelinstallaties waarvan de compressor is uitgebouwd. Dit heeft als voordeel dat er geen warmteontwikkeling ontstaat en er geen geluid van de compressor te horen is in de zaak. Daarnaast kunnen de ijsvitrines worden voorzien van onder meer heetgas ontdooiing, elektronische temperatuurregeling, een groot displayoppervlak, rolgordijn en een in- of uitgebouwde koelmachine. Het is net wat de klant wil.

 

 

VKD Verschuure Koudetechniek Dreumel ijsvritrines